Kursutbud

Våra kurser

Vi erbjuder ett antal olika kurser varje termin, de flesta i samarbete med ABF Stockholm. Det finns kurser för dig som önskar fördjupa dina danskunskaper och öka repertoaren och för dig som dansat länge och vill ha nya utmaningar. Kurserna leds av duktiga och mångsidiga dansledare.

Under Terminskurser får du en översikt över kurserna. Längre ned på sidan kan du se när kurserna startar, kursavgifter m m.

En eller ett par gånger per år arrangerar vi en helgkurs på ett särskilt tema, med inbjuden speciallärare. Närmare information om kommande helgkurs hittar du under Helgkurser.

Om du vill prova på att dansa balkandans innan du bestämt dig för att gå en kurs, se information under Prova på.

Vilka data har vi om dig på danskurserna?

Om du deltar i en helgkurs har vi namn och dina kontaktuppgifter. Dessa uppgifter lämnas inte vidare och hanteras av helgkursansvarig och kassören.

Om du deltar i våra eller ABF’s terminskurser så tar vi förutom namn och kontaktuppgifter även personnummer. Dessa uppgifter förmedlas till ABF. Klubben lagrar inte personnummer utan enbart ABF eftersom detta är en förutsättning för att få statsbidrag till kurserna. ABF deklarerar att de uppfyller den nya lagen (GDPR).